sunnuntai 28. elokuuta 2011

MIELENSÄPAHOITTAJANaapurirappuun on muuttanut nuoria anarkisteja jotka haluavat palauttaa ihmisille heidän luonnolliset oikeutensa. Nuoret herrat kävivät viime yönä taloyhtiön järjestyssääntöjen kimppuun.
Neljä alastonta miestä hillui sisäpihallamme sotkien vaivalla hoitamani istutukset, roskaamalla pihan ja likaamalla pöydät ja tuolit ties millä nesteillä.
Oksentamista varten sentään levitettiin pihakivetykselle ”persialainen matto”


Kukaan ei saanut nukutuksi sisäpihanpuoleisissa asunnoissa, siitä piti huolen poikien "villimies- show" jossa imitointiin erilaisia yhdyntäasentoja, sessiota tietenkin kuvattiin omille Facebook -sivuille, statuspäivityksiin. Salamavalot välkkyi pimeässä elokuun yössä ja totta kai musaa tarvittiin oikeanlaiseen fiiliksen tehostamiseksi.
Välillä poikien piti kilauttaa kaverille, ”MISSÄ SÄ OOT”, puheluita. Vaan ei siihenkään olisi luuria tarvittu, ääni oli niin kova, että se kuului tästä Kallion kaupunginosaan ilman apuvälineitäkin.


Kävin soittamassa aamulla poikien ovikelloa ja hidastetun filmin tavoin oven avaamiseen meni k a u a n. Pökertynyt pellavapää tuijotti minua halvaantuneena, neljän kaverinsa vetäessä autuaana hirsiä skeittilautojen ja sipsipussien keskellä.
Ovesta aukesi näkymä kämppään josta löytyy yhdeksän korkkiruuvia mutta ei yhtään taloyhtiön järjestyssääntöä.

Totesin kaverille, että tässä ei ole kysymys siitä, että teillä olisi huonot käytöstavat, vaan teillä ei näytä olevan tapoja laisinkaan.
Haluaisivatko nuoret herrat mahdollisesti pelastaa kasvonsa ja siivota
ystävällisesti jälkensä? Siellä ne pipopäät nyt parhaillaan ahkeroivat. NAURATTAA. Kävin sanomassa kavereille huomenta ja kysyin onko pää kipeä?


Pojat kiisti, että oksennus ei olisi heidän! Jaaha, no minun tehtäväni ei ole käydä asiasta väittelemään.
Miten ymmärrettävät ja miten ylevät olivatkaan heidän humalaiset ajatuksensa ja miten lapsellisia ja typeriä heidän tekonsa.
AMEN.
 Blood orange - Sutphin Boulevard

7 kommenttia:

 1. Olisit kuvannut todistusainestoksia videon :)

  Kyllä viina näyttää vievän muistin - pojat eivät varmaan muista illasta paljon mitään .
  Joten yleensä on turha selittää selviäville kavereille moittia illan kännisekoilua - valitettavasti :(
  Ikävää tuollainen on , pihalle pitäisi taloyhtiö järjestään videotallennus illan ja yön tunteja varten , jolloin ei asian osaiset voisi kiistää syyllisyyttä.
  Eikun taloyhtiö kokous kutsuttava koolle > : (
  t.Jahu

  VastaaPoista
 2. Erinomaisesti toimittu Tsupukka!
  Lähijunassa nuoriso nostaa "kotoisasti" jalkansa penkille. Äryyntyneenä kysyin teiniltä, tajuaako hän, että hänen kenkiensä lika ja pöly sotkee seuraavan matkustajan vaatteet. Häkeltynyt teini alkoi (haparoiden = ei selkeästi mitään käsitystä siivoomisesta) pyyhkiä likaa pois. Ihme kyllä mukana olleet kaveritkin pysyivät hiljaa. Vieressäni istunut komea vanhempi mies kiitti minua ja sanoi, ettei itse olisi uskaltanut ja hyvä, että minä puutuin tilanteeseen.

  VastaaPoista
 3. Hyvä korttelipoliisi, joku roti olla pitää vaikka juhliminen kivaa onkin =)

  VastaaPoista
 4. Jahu, pojat videoivat itse esityksensä ja valokuvasivat. Pitäskö käydä pyytämässä pari kuvaa blogiini. Kundit olivat kyllä ihan munasillaan, että ehkä mä kuitenkin jätän Prinssien kuvat, nakkeinensa julkaisematta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos myös Tiinalle ja Jarille kommenteista. Mitä vielä tulee tuohon Tiinan sanomiseen: "Lähijunassa nuoriso nostaa "kotoisasti" jalkansa penkille."

  En usko, että kenenkään äiti antaa pitää jalkoja esim. pöydällä kuten nämä hemmot eilen tekivät. Kaikilla oli koivet nostettuna tasolle, jossa toiset talon asukkaat aterioi.

  Jari mä olen saanut uuden tittelin, olen taloyhtiön SHERIFFI :)))

  VastaaPoista
 6. Vihdoinkin! Tsupukka on vapaa ja Kiinassakin puhaltaa uudet tuulet.

  Eli blogi luettavissa myos valistuneille kiinalaisille. Kannatti lahettaa valituksia plus vapautuspyyntoja.

  VastaaPoista
 7. Kyllä on hieno juttu, kiitos anonyymille. Tarvitsee varmaan kirjoittaa joku kiina-aiheinen juttu :) Eikös sulla ollut fantastisia valokuvia kiinalaisista kuljetusvälineistä? Kuvaa mulle kiinalaista muotia niin saan hienon jutun :)

  VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!