lauantai 9. heinäkuuta 2011

TUHKAMUNA

Olipa kerran Kauno - niminen poika joka isänsä kuoltua jäi julman äitipuolen kasvatettavaksi.
Häijy äitipuoli ja kaksi velipuolta kadehtivat Kaunoa koska hän oli hyvin komea ja he itse olivat rumia.
Äitipuoli antoi Kaunolle pilkkanimeksi Tuhkamuna. Tuhkamuna puettiin rääsyihin ja hän joutui raatamaan keittiössä sekä tekemään kaikki raskaat kotitaloustyöt.

Eräänä päivänä hänen kuninkaallinen korkeutensa Espanjan prinsessa,  Penelope de Bebbarinen järjesti Suomenmaassa  suuret tanssiaiset, johon kaikki nuoret naimattomat miehet kutsuttiin.  Velipuolet alkoivat heti pukeutua tanssiaisia varten koska kaikki miehet tiesivät, että prinsessa aikoi valita sulhasensa juhlaväen joukosta kandidaatit halusivat sonnustautua parhaimpiinsa. Tuhkamuna ei kuitenkaan päässyt mukaan, vaan joutui jäämään kotiin, kuuraamaan leivinuunia äitipuolen käskystä.

Silloin vanha haltia Joel “Iso” Pallinen näyttäytyi keittiön nurkassa salaa itkevälle Tuhkamunalle ja lupasi, että hän kyllä pääsee tanssiaisiin. Haltiatar muutti puutarhan suurimman kurkun Aston Martiniksi ja ryysyt näyttäväksi MÄHÖNE- alusasuksi. Tuhkamunan täytyi kuitenkin muistaa palata ennen kello kahtatoista, koska silloin taika raukeaisi, hän muuttuisi taas ryysyläiseksi ja auto kurkuksi.

Saavuttuaan palatsiin kaikki vieraat huomasivat kuinka komea Kauno oli ja espanjalainen prinsessa tanssi hänen kanssaan koko illan. Tuhkamunalla oli prinsessan kanssa niin hauskaa, että unohti haltiansa neuvon ja kellon alkaessa lyödä kahtatoista juoksi Tuhkamuna niin vikkelästi pois palatsista, että pudotti juostessaan MÄHÖSENSÄ.

Koska prinsessa ei voinut unohtaa Tuhkamunaa ja aikoi mennä tämän komean nuorukaisen kanssa naimisiin, hän lähti etsimään sitä poikaa, jonka päälle MÄHÖSET sopisivat.Valtakunnan kaikki miehet etelästä pojoiseen ja lännestä itään koettivat MÄHÖSIÄ, mutta ne ei sopinut kenellekään.Myös Tuhkamunan velipuolet kokeilivat  MÄHÖSIÄ leikaten äidin käskystä jopa etuveitikan pois.

 
Velipuolten kokeillessa MÄHÖSIÄ Penelope huomasi pöydän alla piileskelevän ryysyläisen ja pyysi myös häntä kokeilemaan alusasua, äitipuolen vastustelusta huolimatta.MÄHÖSET sopivat  Tuhkamunalle täydellisesti ja kuin ihmeen kautta alushousujen väri muuttui tomaatinpunaiseksi. Kauno pääsi viettämään loistavat häät  Penelope prinsessan kanssa, Viitasaarella.
Näin Kauno sai prinsessan ja puolivaltakuntaa sekä kauniin puolisonsa kanssa kaksitoista poikalasta eli SEN PITUINEN SE!


MÄHÖNE-kilpailun kolmannen palkinnon voittajan seikkailut olivat tässä ja täältä voitte kurkata voittajan Tikkun & Takkun mutsin vastauksen.

Musculoeser Körper - Gruuvit Tiu Kalla

6 kommenttia:

 1. " Etuveitikan pois" ??
  Luulisi että toisinpäin , täytettä lisää että "istuisi" housut paremmin päällä :))


  sejahu

  VastaaPoista
 2. mistä noin hyvännäkösiä Mähösmalleja, wau, haluu listan...

  VastaaPoista
 3. Mallit löytyi ihan Helsingin kadulta ja Tarzanin poika tietenkin puusta. Mä itse ihastuin tuohon skeittikundiin joka onkin jo valmiina kosinta-asennossa ;)

  VastaaPoista
 4. :D

  Haluan löytää tuon puun :)

  VastaaPoista
 5. Tuo ihana espanjalainen prinsessa tiesi kertoa, että puu on Sipoossa ja se on itse kasvatettu/istutettu :) Eli tuo puussa roikkuva pikku-orava on veljensä kanssa istuttanut Tammen.

  VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!