keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

MÄHÖNE-KILPAILUN TULOKSET


MÄHÖNE –kalsarikilpailu on päättynyt. Tuomaristolle tuotti runsaasti päänvaivaa valita voittaja 31 mainion vastauksen joukosta.

Raati päätti viisaudessaan näin:

 • Vetäisin siteeksi silmille ja juoksisin huutaen: "Oonks mä höne, oonks mä höne, häh?"

-Esa-

 • Sitgesiin homohoukuttimiksi! 

-Jari-

 • Nää toimis niin loistavasti "älä tule huoneeseeni, olen varattu" -merkkinä ovenkahvassa. kämppikset olis vaan kateesta ruskea-keltaisina ja sanos, että sillä on taas se mähöne kylässä.

-Anonyymi- 
( Anonyymi otatko yhteyttä, että saat palkintosi, muuten se menee Tikkun & Takkun mutsille.)


Valinnan jälkeen MÄHÖNE  BROTHERS halusi ojentaa vielä kunniamaininnan, tälle absurdille vastaukselle:


 • Mä ottaisin XL-kokoiset ruskea-keltaiset Mähöset ja vetäisin ne päähäni ja leikkaisin pienet reiät silmiä ja suuta varten. Tämän jälkeen menisin Hakaniemen halliin ja ostaisin kaksi isoa ranskanleipää. Nämä varusteet mukanani menisin Vantaan Ikeaan. Siellä miesten WC:ssä riisuutuisin alasti ja laittaisin valkoisen tennissukan sukukalleuksieni suojaksi. Sen jälkeen vetäisin Mähöset päähäni ja tunkisin ranskikset lahkeiden aukoista ”jänön korviksi”. Siitä on sit lyhyt matka sipsutella hodarin myyntipisteelle. Sinne mennessäni vingahtelisin epämääräisesti ja ostaisin 9 kpl niitä pitkiä nakkeja. Asettuisin keskellä olevan baaripöydän luo ja alkaisin tunkemaan niitä nakkeja hyvin siroin ja verkkain liikkein yksi kerrallaan suuhuni. Jokaisen nakin jälkeen laulaisin pienen pätkän ”jänöjussin mäenlasku”-kappaleesta. Uskon tämän performanssin herättävän suurta arvostusta varsinkin iäkkäimmissä täti-ihmisissä.

-Jokke-

Jokke saa noutaa POPOTISTA kahdet kalsarit, ruskeat ja punaiset, mikäli toteuttaa edes osan tästä villistä performanssista ja taltioi sen, joko videolle tai valokuvaten ja toimittaa tuotokset TŠUPUKKAAN tai POPOTTIIN.

Kunniamainin saa myös nämä kaksi seuraavaa sankaria, mutta valitettavasti he jäävät ilman kalsareita, palkinnot loppu. SORRY! (Paitsi jos Jokke ei aio toteuttaa kuvausta hän menettää etuisuutensa ja Mähöset luovutetaan Karille ja Jorille.)

 • Mä tekisin niistä peruna-automaatin.... Ompelisin lahkeet umpeen ja tunkisin täyteen perunoita... kepillä sitten kun kopsauttelis perspuolelle, niin sepaluksesta putkahtelisi perunoita ....

-Kari-

 • MAHOSET on kuin tilauksesta tehty jonkun piakkoin itsenaistyvan pienen afrikkalaisen valtion henkivartiokaartin uniformuksi. Siina sita olisi ohimarssissa kaivattua tyylia ja nayttavyytta!

Ellei sitten veli venalainen ala kayttaa omissa aluekahakoissaan uskovaisten peloitteena erikoisjoukkonsa taisteluasuna.

-Jori-


Kiitos kaikille kilpailuun osallistujille ja hauskaa juhannusta!5 kommenttia:

 1. Hei, nyt on ihan pakko nostaa handut pystyyn ja luovuttaa performanssin vapaamuotoinen toteutus Karin ja Jorin haltuun. Silloin kalsarit menee oikeisiin lahkeisiin. t. -Jokke-

  VastaaPoista
 2. No niin reiluus pitää olla pelissä, joten Jokke sä voit noutaa Popotista yhdet kalsarit. Toiset jaetaan arvan perusteella.

  VastaaPoista
 3. Thanks Tšubu! -Jokke-

  VastaaPoista
 4. onko voittaja-anonyymi löytynyt? Mä täällä jo suunnittelen minkä mekon kansa Mähöset käy, esim työhaastattelussa. Terv. Taku Tikkunen

  VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!