maanantai 13. kesäkuuta 2011

THE COLLECTION

Ystäväni Jaska, Lontoosta tunnisti kirjoituksessa "50000" mainitsemani, Katharine Hamnetin liiketilan jossa visiteerasin 80-luvulla.
Jaska kertoi, että tässä muinaisessa myymälämiljöössä toimii nykyisin, The Collection - ravintola. Ravintola on ollut niillä sijoillaan jo reilut 10 vuotta ja on mm. Chelsean - pelaajien suosima mesta.

Ennen ravintolaa tiloissa on toiminut mm. Porschen autohalli ja Conranin huonekaluliike.


Muistin myymälään vievän sillan aivan oikein, nyt se toimii ravintolan sisäänkäynnin ”catwalkkina”.
Mukavaa, että ravintoloitsija on ymmärtänyt käyttää hyväkseen vanhaa suunnittelua uskon, että se on tällä hetkellä varmasti yksi Lontoon lumoavimpia sisäänkäyntejä.

The Collection sijaitsee erinomaisella paikalla ihan Kensingtonin sydämessä ja se on avattu 1997, keväällä.

Ravintolassa on upea ja luultavasti Lontoon pisin coctaill-baari, jonne mahtuu 350 ihmistä kerralla. Collectionissa on  loft-tyylinen tunnelma sekä upea sisustus.Tutkiskelin netistä ravintolan ruokalistaa ja pääpaino näkyy olevan aasialaisessa keittiössä.
Ravintola on kuulemma niin täynnä kauniita ihmisiä, julkkiksia ja jopa kuninkaallisia, että ruoka ei näyttele pääosaa. Ravintola arvatenkin kuuluu näihin ns. "Nähdä ja tulla nähdyksi", paikkoihin.
Tatler-lehden äännestyksessä The Collection on valittu Lontoon parhaimmaksi ”Scene-ravintolaksi”.

Asiakaspalautteita voi myös tutkiskella netistä. Ravintola saa palautetta mm. tyyriistä juomista ja kauheasta ruuasta.
Toisaalta paikkaa kiitellään hyvästä musiikista, hienosta designistä, kauniista kattauksista, ilmapiiristä, ihanista cocktaileista, loistavasta henkilökunnasta ja koska en ole ruokaillut ko. ravintolassa minun on luottaminen vain ystäväni kertomukseen, joka on illastanut paikassa useamman kerran ja jonka mielestä ruoka on ihan ok.

Ravintolassa on vierraillut Jaskan lisäksi mm. seuraavia julkkiksia: Princes William ja Harry, Angelina Jolie, Oliver Stone, Jay Z, Denzil Washington, Jay Kay, Petra Nemcova, George Michael, Alicia Keys, Mariah Carey, Hugh Grant, Elton John, Sting ja Madonna.

Osoite:
264 Brompton Road, South Kensington, SW3 2AS

Lähin metroasema:
South Kensington

Keittiö: Aasialainen

Keskimääräinen hinta:
£ 35 - £ 44

Aukioloajat:
Ma - su 17.00 - keskiyöhön 

Maksuvaihtoehdot: 
AMEX, MasterCard, Visa 

Executive Chef: Nikolai Nikolov


Puhelin: +44 0207 225 1212

Dress code:
Smart Casual

Jamie Woon - You're not alone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!