perjantai 13. toukokuuta 2011

MÄHÖNE

Vierailin tänään ystäväni kanssa suosikkikaupassani,  POPOTISSA. Yazka osti valkoiset kesäpopot ja kun hän sovitteli uusia kenkiään, minulla oli mukavasti aikaa tutkia liikkeen sortimenttia.

Törmäsin aivan yllättävään tuotteeseen, Mähöne Brothers OY:n, MÄHÖNE-kalsareihin.Unohda siis "Suomi-poika" kaikenmaailman Calvin Klein, Dolce Gabbana ja Björn Borg alusasut.
Ota mallia uhkeasta Joel Pallisesta, joka poseraa ylläolevassa kuvassa omissa, vai oliko se nyt Matti Lihavaisen, Mähösissä?!?

MÄHÖNE-kalsongeissa on värityskin paikallaan, mallikappaleet olivat paskanruskeat ja tereet kusenkeltaiset. Junttihuumoria parhaimmillaan! Yhdet kalsarit per sesonki riittää tosimiehelle, kun ne likaantuu, voit kääntää pöksyt nurinpäin.
Sanotaanhan mainoksessakin, että kahta en vaihda.....Leikkaus boksereissa on hyvä, niin pienimunaista miestä ei ole keksittykään etteikö etumus näyttäisi mukavan pullotavalta katsojan silmään.
Mähöset maksavat: 25€.
Koot ovat: S, M, L, XL.
Materiaali: Villi arvaus, 100% puuvilla?
(Boxerit valmistetaan samassa tehtaassa, ku Armanin alusvaatteet, uiuiuiuiui:) Sanoo Joel.)


Mähöne Brothers on perustettu kesäkuussa 2010 eli vuosipäivät häämöttävät. Popotissa juhlan kunniaksi tarjotaan varmaan mansikoita ja samppakaljaa.
Onneksi olkoon MB:n veljeksille, jotka jatkavat kuuluisan Jack Mahoneyn perinnettä, "Turun Sinappin" -värisillä boxereillaan.
Mähöne -kotisivuilla kerrotaan Jack Mahoneyn historia, mutta satun olemaan väärän koivun kautta sukua tälle Amerikan-sedälle ja tiedän, että Jack sai kalsareiden suunnitteluun kimmokkeen näytellessään Tarzan-elokuvissa. Miesten tanka-malliset kalsarit ovat siis aika vanhaa perua, mutta Mähöset ovat 2000-lukua.
Liity sinäkin Mähösiin: Facebook

MÄHÖNE – And Heaven is Waiting.

Katzenjammer - Demon Kitty Rag

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!