torstai 14. huhtikuuta 2011

MIKSI SYÖPÄÄ EI SAA PARANTAA?

Massimo Mazzuccon dokumentti siitä, miksi koululääketieteelle perustuva terveydenhuoltomme säteilyttää, paloittelee ja myrkyttää syöpään sairastuneen potilaan, vaikka tarjolla on jo kauan ollut useita tehokkaita menetelmiä syövän hoitoon. Elokuvassa esitellään kursorisesti seitsemän halpaa ja myrkytöntä tapaa päästä eroon syövästä – ja niistä yhdestäkään et kuule lääkäriltäsi.
Jopa 99 % potilaista paranee "vaihtoehtoisilla menetelmillä" täysin ennalleen, ja heidän muistinsa ja kehonosansa ovat hoidon jälkeen toimintakykyisinä tallella, päinvastoin kuin säteilytetyillä, leikellyillä ja kemomyrkytetyillä kohtalotovereillaan, joista selviää vain 10 %.
Elokuvassa esitetään silmiä avaava näkymä viimeisten sadan vuoden aikana tapahtuneeseen lääketieteen politisoitumiseen ja suuryrityistymiseen. Esittelyssä on myös, todistusaineiston kera, uusia havaintoja syövän alkusyystä ja kehityksestä – ja kyseiset havainnot poikkeavat tyystin perinteisen myrkkyhoito-, säteilytys- ja leikkelykoulukunnan syy- ja etenemisteorioista. Tämän nähtyään alkaa mitä luultavimmin nähdä muutkin ympärillään hoetut "itsestäänselvyydet" hieman eri valossa.
Elokuvassa esitellään Renè Caissen, Harry Hoxseyn, Maximillian Gersonin, Geerd Hamerin, John Beardin, Ernst Krebsin, William Lanen, Tullio Simoncinin ja joidenkin kansanperinteisen lääketieteen edustajien työtä sekä sivutaan tutkijoita, joiden tutkimustyö keksintöineen on jätetty koululääketieteessä täysin huomiotta. (Tekstin lainaus Dokumenttiprojekti: Uusi Näkemys, Vaihtoehtoja viralliselle totuudelle)
Katso dokkari alla olevasta linkistä:

2 kommenttia:

  1. "Jopa 99 % potilaista paranee "vaihtoehtoisilla menetelmillä" täysin ennalleen, ja heidän muistinsa ja kehonosansa ovat hoidon jälkeen toimintakykyisinä tallella, päinvastoin kuin säteilytetyillä, leikellyillä ja kemomyrkytetyillä kohtalotovereillaan, joista selviää vain 10 %."

    En nyt ehdi katsoa dokkaria, mutta onko tälle väitteelle jonkinlaista tilastotaustaa? Aika masentavaa on tuota lukea näin säteilytettynä, leikeltynä ja kemomyrkytettynä. Meillä Suomessa kyllä prosentit ovat hieman rohkaisevammat.

    VastaaPoista
  2. Tintti, se dokkari on just tosi hyvä ja valaiseva. Tsikaa se joskus kun on aikaa :)
    Rintasyövän ohelta voin huokaista helpotuksesta sain juuri Terveystalolta tutkimustuloksen jossa todettiin, että röntgenkuvassa ei näy mitään syöpään viittaavaa. Olen kiitollinen.

    VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!