maanantai 7. maaliskuuta 2011

RISTIINPUKEUTUJA


 Kaffecentralen

Kävin aamupäivällä hammaslääkärissä ja sen jälkeen päätin mennä lohdutuskahveille, kotikahvilaani, joka on Kaffecentralen. Kahvila on tarkoitettu pelkästään espressokahvin ystäville. Suodatinkahvia voi nauttia askeleen ylempänä eli Kanniston leipomon tiloissa, Kankurinkadun kulmassa.

Henry ja Ulrika

Kahvila on hyvin epäsuomalainen, koska ihmiset ystävystyvät siellä helposti ja juttelu viriää ihan ventovieraitten kesken, siellä on myös tapana huudella vieraisiin pöytiin.

Blondi ja Timppa

Istahdin Kahvilan ainoan sohvaryhmän vapaana olevaan nojatuoliin, pöydässä istui minulle ennestään tuntemattomia ihmisiä, ystävääni Henryä lukuun ottamatta, joka kuuluu KC:n vakiokalustoon.

Tšupukka

Kuten tavallista puheenaiheemme olivat hyvin lennokkaita. Vastapäätä minua istui sohvalla kainon oloinen, lyhyttukkainen tyttö.

Tšupukka, Marjatta ja Henry

En ollut nähnyt häntä koskaan aiemmin ja hänessä oli jotain hyvin kiehtovaa.
Tytöllä oli yllään kapea musteensininen, läikevärjätty neulemekko ja olkapäille oli taidokkaasti aseteltu iso kukkakuvioinen shaali. Minun makuuni nuorella neidolla oli asteen liian tumma meikkivoide, muuten hänellä ei ollut paljon meikkiä.

 Henry, Heta ja Blondi

Silloin tällöin tyttö nosti katseensa minun uteliaita silmiäni kohti ja kun katseemme kohtasi hän hymyili kainosti. Vastasin tietenkin hänen hymyynsä.

Tästä rohkaistuneena ei mennyt kauankaan kun tuntematon tyttö osallistui keskusteluumme.

Kun tyttö avasi suunsa hämmennyin aivan todenteolla, koska ääni ei ollut missään sopusoinnussa olemuksen kanssa. Ääni oli syvä ja miehekkään matala mutta hyvin, hyvin hiljainen, tuskin sain hänen sanoista selvää.
Huomasin tuijottavani äänen lähdettä lumoutuneena ja samalla hetkellä ikkunasta siivilöityvässä auringonvalossa ymmärsin myös paksun meikkivoiteen tarkoituksen.

 Tšupukka

Istuin kahvilassa viiksekkään tytön kanssa keskustelemassa kerrostalojen mahdollisesta kattolämmityksestä, että säästyisimme lumenpudotuksesta talvella.
Transvestiitti keskellä päivää normikahvilassa oli upea ja yllättävä kokemus.
Tunsin syvää ihailua ja kiintymystä tätä ihanaa olentoa kohtaan ja toivon, että tämä ei jäisi meidän ensimmäiseksi ja viimeiseksi tapaamiseksi.
Kahvilassa kohtaamani sukupuolivähemmistön edustaja selvitti myös alta aika yksikön erilaisia tapoja kytkeä kattolämmitys kerrostaloon vaikka luulin, että ulkokaton sähkölämmitys oli villi ikioma keksintöni, patenttia vaille.


Tšupukka, Asko ja Marjatta

Cat Power - Werewolf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!