sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

MAKE PROJECTS


Ystäväni ihmettelevät usein erikoista pakkomielettäni. Haluan asua aina samassa hotellissa, missä  olen asunut aikaisemmilla matkustuskerroillani. Miten kuten he vielä ymmärtävät selitykseni, mutta se tuppaa olemaan heille liikaa kun huoneenkin pitää olla joka kerta sama, numero 1313.
Nyt on aika paljastaa tämä SUPER SECRET. Olen nimittäin rakentanut joka hotellihuoneeseeni oman, kassakaapin, mikäli se on ollut mahdollista! Jos en  ole voinut projektiani suorittaa, en ole koskaan palannut samaan hotelliin uudestaan.


Olen valinnut loma-asunnoikseni sellaisia hotelleja, joissa on paksut puuovet. Poraan ja kaiverran heti taloksi asetettuani, hotellihuoneeni oven yläreunaan, sikarikotelon kokoisen reiän. Kanneksi alumiiniselle sikarikotelolle olen kiinnittänyt, tähtiruuvilla metallilaikan. Kantta ei laikan takia tarvitse ruuvata auki vaan matkassani on aina magneetti, jolla nostan kätköni kannen. Kätevää, eikö? 


Rahat eikä lentoliput ole koskaan tämän keksinnön myötä kadonnut huoneestani. Joiltakin tuttavilta rahat ovat lähteneet kävelemään huoneessa olevasta oikeasta kassakaapista ja jopa respassa sijaitsevista, vuokrattavista tallelokeroista. Pelaan siis varman päälle.
Ohessa yksityiskohtaiset ohjeet. Poran raahaaminen matkalaukussa on kyllä ollut harvinaisen tylsää ja painavaa hommaa.

Että silleen ja mukavaa sunnuntaipäivää kaikille lukijoilleni :)

Paul Kalkbrenner - Sky And Sand

6 kommenttia:

 1. Kova likka! Empa olis arvannut etta matkustelet oman poran kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava idea :D

  Mietin, että hotelliksi täytyy varmaan valkata sellainen, jonka henkilökunta vähät välittää asiakkaiden oma-alotteisista remonttihommista..? :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä valituksia on tullut. Uhkailu ja lahjonta auttaa aina :D

  VastaaPoista
 4. Tämä on ihan mahtava idea :-))

  VastaaPoista
 5. Sinussa olisi ainesta geokätköilijäksi ainakin kätköjen camous olisi priimaa. Tuli vaan mieleen kun tuon tyyppisiin sovelluksiin olen törmännyt nimenomaan kätköillessä, mutta että kassakaappina.....mainiota.

  VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!