torstai 17. helmikuuta 2011

FREAK-SHOW
Tohtori Kiminkinen, Saarijärveltä on järkevä ihminen, jolla on terve mieli terveessä ruumiissa, toisin kuin useilla muilla vierailla, Maria Veitolan, FREAK-SHOWSSA, viime keskiviikkona.
Ohjelmassa oltiin muka terveyden ja kauneuden asialla.

Aiheena oli mm. peniksen kohennus kollageenipistoksilla.
Wilma Sclitzewski teki suorassa lähetyksessä kohottavaa toimenpidettä pian Thaimaahan matkustavalle suomalaismiehelle.

Haluaisin joskus kuulla kuinka tämä kokonainen lisäsenttimetri vaikutti miehen elämään. Tuliko hänestä onnellisempi ihminen?
Oliko mukava käydä Aasiassa paloittelemassa jättiläisen miekalla köyhän, yksinkertaisen, maalaistytön kirsikkaa?

Tällaisia pellejäkö meistä ihmisistä on tullut, rakennamme itsestämme kuvaa muiden sekä itsemme ihailtavaksi, keinoja kaihtamatta.
Tällä munaansa jatkavalla miehellä on todella suppea käsitys miehuudesta.

Myös ohjelman naispuoliselle vieraalle oli tehty häpyhuulten kohennusta?
Nainen oli aika nuori ja totesi, että kyllä ne alapään huulet oli hänestä vielä aika hyvät mutta pelkäsi, että puoliso olisi tyytymätön.

Enää ei siis riitä tavanomaiset kauneusleikkaukset, vaan naiset ja miehet muovauttavat jopa sukupuolielimiään uuteen uskoon, kelvatakseen itselleen ja muille.

Nuoruutta, kauneutta ja hehkeyttä ajetaan epätoivoisesti euroilla takaa.

Olen tohtori Kiminkisen kanssa tästä kaikesta sekoilusta samaa mieltä, olemme pahasti männikössä.

Kiminkinen yritti selittää, että tällaiset ihmiset rakastavat rakkautta enemmän kuin kumppaniaan. He ovat kyltymättömiä huomioon, heille pitää jatkuvasti todistaa, että he ovat hyväksyttäviä ja haluttavia. Kysymys on itserakkaista ihmisistä, jotka haluavat muiden halua ja ihastuvat ainoastaan heidän ihastumiseen.

Nykymedian mukaan aliravittua naista pidetään seksikkäänä, naista jolla on turpeat, törröttävät ja vaaleanpunaiset huulet, isot kiinteät rinnat mutta litteä vatsa. Kuvaan kuuluu vaalea, valtava tukka, joka on hiustenpidennyksen jälkeen sen näköinen, kuin nainen olisi juuri noussut rakastelun jälkeen sängystä.
Tällaisen naisen rinnalle kelpaa kulkijaksi vain mies jolla on tiukasta t-paidasta pullistelevat hauikset, vatsa kuin pyykkilauta, ikirusketus ja rekvisiittana urheiluauto.

Monet varmasti miettivät miten tässä maailmassa voi enää luottaa omaan seksikkyyteensä.
Mediassa käydään esim. keskusteluja miehen elimen koosta ja miehet luulevat, että iso muna on seksikkyyden edellytys, vaikka se on vain yksi piirre ihmisessä.

Kun ihminen ihastuu tai rakastuu ei siinä paljon yksittäiset ominaisuudet paina vaan kokonaisuus joka muodostuu psyykkisestä ja fyysisestä puolesta.
Seksikkyys on muutakin kuin vain viehättävä ulkokuori, sitä on myös käytös, äänemme,  eleemme ja omat tunteemme kumppaniamme kohtaan.

Ulkonäönpalvonta on mennyt mielestäni jo aivan liian pitkälle.  Kaiken huippu oli viesti jonka sain eilen Jyväskyläläiseltä ystävättäreltäni Ninalta.
Linkissä kerrotaan kuinka Aller Media aloittaa julkaisemaan 6-12 vuotiaille lapsille tarkoitettua Top Model- lehteä. "Nykylapsen on oltava suosittu, hyvännäköinen ja timmissä kunnossa. Mielellään jo kuusivuotiaana. Lehti rahastaa epävarmuudella, joka asettaa yhteiskunnassamme naiset – nuoret tytöt, ja nyt jo tyttölapset -  kisaamaan toisiaan vastaan fasistisella tavalla siitä ken on maassa kaunehin."

Ala-asteikäiset saavat Top Modelin nettisivuilla vinkkejä jopa selluliitin poistoon.

Katselin myös viimeisintä Idols kisaa missä tuomaristo keskittyi kiusaamaan kilpailijoita heidän vaatetuksestaan, ulkonäöstä, homomaisuudesta ja kun ei muuta keksitty pilkattiin jopa kilpailijan nimeä.

Veikkaan, että kisan voittaa keskinkertainen laulaja, joka kilpailun päättyessä on stylistien toimesta leivottu yleisesti hyväksyttävän tusinatähden näköiseksi ja keksitty joku typerä pop-nimi, joka kelpaa globaalisti.

KYLLÄ HÄVETTÄÄ OLLA IHMINEN.


Karen Elson - 'Pretty Babies'6 kommenttia:

 1. Viisaita asoita haastelet, olen samaa mieltä siitä että ei tässä maailmassa ole enää mitään järkeä.

  VastaaPoista
 2. Asiaa kirjoitat - hyvä Oda!
  Tiina V

  VastaaPoista
 3. Se mitä sanot, on niin Totta ! Ihminen tuntuu menettäneen järkensä, sen vähäisensäkin.

  VastaaPoista
 4. Hieno kirjoitus ja erittäin hienoa, kun nostat asian julkiseen keskusteluun.Tätä on odetettu...kiitos sinun!
  Mutta miksi kehitys on tuon suuntaista? Mistä se todella johtuu?
  Itse löydän vastauksen todella läheltä ja aivan yksinkertaisen selityksen sille. Omanarvontunto. Lisään tähän kohtaan otteen kirjasta Toinen mahdollisuus." Oman kokemukseni mukaan ihmisen omanarvontunto kasvaa todella hitaasti korjaavien kokemuksien, hyväksytyksi tulemisen kokemusten ja turvallisten ihmissuhteiden avulla, mutta toisaalta sama voidaan tuhota silmänräpäyksessä, silmääkään räpäyttämättä, jos minulla ei ole pohjalla ollenkaan tietoisuutta omasta minkäkuvastani tai muulla tavalla rakentuneesta terveestä omanarvontunnosta. Jos perustukset ovat vahvat, siinä tapauksessa koko ihmisyyden tuhoaminen on mahdottomuus. Omalla kohdallani vain on käynyt siinä onnettomasti tai toisaalta onnellisesti, ettei nuo perustukset ole koskaan oikein ehtineet rakentua, vaan ihmisyyteni ja olemassa olemiseni on jatkuvasti tuhottu mitätöimällä kaikki mikä vähänkään on ollut minulle milloinkin tärkeää. "
  Sitä oamanarvontuntoa me jokainen tarvitaan. Valitettavasti kaikille ei sitä ole päässyt kehittymään. Ongelman ratkaisukaan ei vaatisi kuin ymmärrystä ihmisen kehityksestä. Hyvin!, hyvin! yksinkertaista ja maksutonta!Olemmeko todella erkaantuneet kausa perusasioista?!
  No mitä rakennus materiaalia tarvitaan terveen itsetunnon kehittymiselle? Siihen tarvitaan lapsen syntymästä alkaen hyvä varainen vuorovaikutus sekä mahdollisuus luoda pysyvä kiintymyssuhde vanhempiin. http://fi.wikipedia.org/wiki/Kiintymyssuhde. Näillä edellämainituilla elementillä rakennetaan vankka itsetunto/omanarvontunto jolle kaikki perustuu. Uskon että tämä puoli, kun saataisiin kuntoon useamman ihmisen kohdalla, poistuisi tästäkin yhteiskunnasta useampi iso ongelma kuten kiusaaminen yleinen pahoinvointi jne. Sekä toivoisin kirjoittamasi kehityksenkulun ainakin hidastuvan ja ajanmittaan kääntyvän parempaan suntaan.
  Minulla on ollut mahdollisuus seurata 80-luvun, 90-luvun ja 2000-luvun Suomalaisia vesoja aitopaikalta. Siellä tämän näkee liiankin läheltä. Silti USKON, TOIVON & RAKASTAN ja kaikista surin näistä on Rakkauden voima!

  Kiitos vielä Tšupukka täsät upeasta kirjoituksesta <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos sinulle pitkästä palautteesta ja toivon meille kaikille onnellista, tasapainoista ja rakkaudentäytteistä elämää, kuten itsekkin toteat kirjoituksesi lopussa, että uskot rakkauden voimaan, voin tässä todeta samoin, että niin minäkin.

  VastaaPoista
 6. Kuulin tässä parin päivän sisällä Jone Nikulan juttelevan sokealle kaverille tyyliin "miten päin vaan mä tän palautteen käännän ni turpaan tulee" ja ilmeisesti oli oikeassa. Tänään lööppi huusi k.o. esiintyjän kokeneensa itsensä loukatuksi. 2-piippuinen juttu, pitäisi olla särmää ottaa vastaan kommentteja mutta myös olla mielenkiintoisen erilainen.

  Kuten sanoit, hakevat liikaa bulkkikamaa joka istuu formaattiin ja myy takuuvarmat anttituiskut.

  Eläköön erilaisuus - mutta ehkä se Tuksu-lähestyminen on toinen juttu...

  VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!