maanantai 12. heinäkuuta 2010

WRAPTER, MOTORISTILLE


Ystävättäreni on lähdössä moottoripyörämatkalle Portugalin, Faroon. Hyvää ja turvallista matkaa!
Farossa on ensi viikonloppuna iso vuotuinen motoristitapahtuma (15/16/17/18 heinäkuuta 2010.)
Olin aikeissa osallistua Costariders jengin kanssa geimeihin, mutta loma loppuu ja rahat kanssa... maanantaina alkaa duunit. Katsotaan jos joskus tulevaisuudessa lähden ”sikalauman” matkaan.
No totta kai me naiset tiedämme, että hiukset menevät ihan hirveäksi kuumassa kypärän alla. Koeta siinä sitten olla edustava, äijä-festareilla. Ystävättäreni mietti, että jospa hän ottaisi hiustenpidennyksen matkaa varten. Tukkaan tulisi reilusti paksuutta ja näyttävyyttä, eikä ehkä näyttäisi muutaman sadan kilometrin jälkeen yhtä liiskautuneelta, kuin oma luonnollinen, suomalainen hius.
Poikaystävä tuli hätiin ja sanoi, että pitkä tukka, joka roikkuu kypärän alta menee tuulessa niin sekaisin ja takkuun, että sitä ei saa välttämättä ikinä selväksi. (Aika viisas mies) Miehellä on itsellään pitkä tukka, mutta se on aina letitettynä kypärän alla.
Löysin netistä loistavan ratkaisun pitkätukkaisille ystävilleni ja kaikille muille tarvitseville motoristeille. Luonnollisesti tämä sopii myös muihin vauhdikkaisiin harrastuksiin kuten ratsastukseen, veneilyyn, tennikseen, lenkkeilyyn jne.

Tuotteen nimi on WRAPTER ja sen avulla voit paketoida hiukset hetkessä. Wrapter suojaa hiuksesi takkuuntumiselta ja pitää ne pois kasvoiltasi. Letityksen jälkeen hiukset yleensä kihartuvat, mutta Wrapterin avulla tukkasi pysyy myös suorana. Tämä sopii myös minulle, koska en halua, että tukkani on kihara ajon jälkeen.
Wrapter on suunniteltu sopimaan kaikkiin ponihäntä pituuksiin ja paksuuksiin.
Tuotetta on saatavana useita eri värejä.

Pakkauksessa on ohjeet kuinka laitat sen hiuksiisi.
Voit tilata tuotetta täältä:
Lopuksi biisi Ojos de Brujolta, joka tietämäni mukaan esiintyy Farossa, MP-tapahtumassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!