sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

WALKKA-AJO


Walkka-ajo

 Osallistuin eilen elämäni ensimmäiseen Walkka-ajoon, vaikka se oli jo tapahtumajärjestyksessä 22.

Aikaisemmin on aina ollut jotain ongelmia päästä mukaan mutta nyt matsasi kaikki. Oli vapaata, ilmoja ja mukava motoristijengi, jonka kanssa pääsin baanalle.

Tapahtuma oli järjestetty todella viimeisen päälle, enkä voinut lakata ihailemasta kuinka kurinalaisesti motoristit toimivat. Lähtöaika oli klo 12.00 ja se oli täsmällinen.


Oman arvioni mukaan noin 500 motoristia ajoi upeassa muodostelmassa ja moottoripyöräpoliisit turvasivat lähtömme Vartiokylästä. Prätkiä oli silmänkantamattomiin ja nieleskelin itkuani, koska se kaikki oli mielestäni niin uskomatonta, että herkistyin kyyneliin.

Kyynelten ja kylmien väreitten vaihtelulta en voinut välttyä ensimmäisen 70 km aikana.

Eka etappimme oli Liljendalin Shellillä. Taukopaikkakin oli mietitty tarkkaan, että sellainen määrä moottoripyöriä saatiin parkkiin ja kaikille pystyttiin serveeraamaan virvokkeita. Tapasin huoltoaseman pihalla paljon tuttuja motoristeja kuten ystäväni Ekon ja Hotin, jotka olivat tulleet Espanjasta asti osallistumaan ajoihin.


Liljendalista meidän jenki, Freedom MC lähti omille teilleen. Emme siis jatkaneet perille asti mikä oli todella kurjaa, koska sain ystävältäni Miskalta meilin tänä aamuna missä hän harmitteli, että emme tulleet perille saakka, koska Pyhtäällä oli oikein savusauna ja lampi jossa olisi saanut pulikoida + ympärillä avointa merta ja hiekkarantaa sekä hyvää ohjelmaa.  


Walkan Smuige kirjoitteli tapahtumasta Harley-Davidson Club Finland foorumilla tähän malliin :D

TERVETULOA ! 

Huom! EI RIISINPAAHTIMIA LETKAAN EIKÄ PAIKANPÄÄLLE! 

Tottakai tälläiset sloganit naurattaa, minua varsinkin kun ennen ensimmäistä etappia oli jo pari HD:tä tienposkessa. Odotin kyllä sitä ensimmäistä kuuluisaa 500 metriä lähdöstä, jolloin ekan pyörän olisi kuulunut hajota. Näin ei kuitenkaan käynyt, koska nykyään kaikilla on jo melko hyvät HD:t. Toista se oli ennen.


7 kommenttia:

 1. Ja meillähän oli mukavaa =)

  VastaaPoista
 2. Voi kun olisi aina kesä ja konepyörä alla :)
  Kiitos anonyymille kommentista ja hauskaa kesää.

  VastaaPoista
 3. Hieno juttu. Hieno video! Oispa tienny tostakin. T: CR M1K4

  VastaaPoista
 4. CR M1K4, kiitos komentistasi ja kannattaa lukea blogiani niin voi saada hyviä vinkkejä. Seuraava iso motoristitapahtuma on Hangossa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos hauskasta selostuksesta. Tässä pikkanen diashow omista vaikutelmistani paikan päältä:

  http://www.flickr.com/photos/23962471@N07/sets/72157624285989467/show/

  VastaaPoista
 6. Hienot ovat otoksesi. Olen katsonut ne moneen kertaan. Kiitos Kansalainen!

  VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!