maanantai 30. marraskuuta 2009

SIKAJUHLATKuulun  Iberian niemimaalla vaikuttavaan pahamaineiseen moottoripyöräklubiin, Costaridersin ”sikoihin”.
Kerhollamme oli viikonloppuna pikkujoulut, eikä siinä vikinät auttanut kun presidentiltä tuli käsky, että kaikkien on osallistuttava.
Saavuin Malagan lentokentällä torstaina ukaasin pakottamana. Vastaanottokomiteassani oli edustamassa tällä kertaa ainoastaan presidentti Gary ja hänen ykkösmiehensä adjutantti Jorge.
Minut toimitettiin hotellille autolla, jossa oli tummennetut ja luodinkestävät ikkunalasit.
Hotellin ala-aulassa odotti bändimme prospect-jäsen Hurmos, hänen tehtävänä oli huolehtia turvallisuudestani ja toimittaa matkatavarat huoneeseen.
Näin varmistettiin, että vieraat eivät pääse käsiksi salaisiin aseisiini.
Hurmos joutui vielä jatkamaan suojelu/vartiointitehtäviä ja hän vei minut syömään paikalliseen viehättävään tapas-ravintolaan. Olimme ravintolassa ainoat extranjerot.
Seuraavana päivänä minulle sallittiin vapaata ohjelmaa iltaan saakka. Yritin värvätä tuloksetta uusia jäseniä klubiimme, mutta promillejengin maineemme oli kulkenut edelläni, tulosta ei syntynyt.
Kaiken lisäksi olin rahaton. Luottokorttini oli mennyt huomaamattani vanhaksi.
Tilanteesta minut joutui taas kerran pelastamaan Gary ja Jorge.
Rahastonhoitajamme oli menettänyt paikkansa, joten meidän pitää valita uusi mies tehtävään ja kun uutta äijää ei ollut vielä perjantaina valittu presidentti joutui taas kerran hoitamaan ns. likaisen työn.
Jorge ajoi tapaamaan minua Miramariin ja oli antelias mies, kiitti villistä yöstä ja ojensi auton ikkunasta nipun saturaisia, minulle joka seisoin suojatiellä käsi ahneesti ojossa.
Miramar ostoskekuksen asiakkaat tuijottivat lumoutuneena tilannetta.
Illalla vartiovuoroon laitettiin täysjäsen Tommy ja hangaround jäsen Klara.
Iltamme oli varsin vauhdikas. Kutsukaamme niitä vaikka pikkujoulujen kenraaliharjoituksiksi.
Syötyämme maittavan illallisen siirryimme viralliselle kerhotalollemme bailaamaan ja siellä oli paikalla tosi pahoja tyyppejä. Meinasin saada lättyyni eräältä beibeltä kun kävin roikkumaan äijänsä liiveissä. Klara kuitenkin tuli väliin ja tilanne rauhoittui. Klara parka on kuitenkin takiani aivan mustelmilla.
Seuraavana päivänä olo oli heikko. Minulle oli varattu kampaaja 13.00. Tukka oli melkein valmis kun ukkosen omaista jylinää kantautui pieneen kampaamoon ja horisontista lähestyi seksiä tihkuva mustanpuhuva Tommy. Pieni vaalea kampaaja aivan vapisi pelosta kun tämä vuoren kokoinen adonis saapui mustissa kireissä nahkahousuissa liikkeeseen ja rojahti ensimmäiseen vapaaseen tuoliin housun etumus napakasti pullottaen.

Kampaaja kysyi aivan järkyttyneenä kun olin valmis, että aionko pukea kypärän päähän kaiken tämän vaivan jälkeen? Lohdutin häntä sanomalla, että tukkani ei mene miksikään.
Lähdimme Tommyn kanssa SAVAGESin bileisiin.  Wally, vietti Road Housessa syntymäpäiviään ja tulisi myös saamaan juhlahumussa yllätyksekseen liivit, kerhon tunnuksilla.

Tommy oli hommannut lahjaksi viagraa ja mä valehtelin Wallylle, että minun antamissa paketeissa oli kondomeja, vaikka niissä olikin Sheriffi purukumia.
Juhlissa oli toinen toistaan pahemman näköisiä kolleja ja oli työn takana, että en lähtenyt kenenkään matkaan.
Kimmatkin oli ihan kuin filmitähtiä. Niihin oli pumpattu silikonia ihan oikeisiin paikkoihin ja oma oloni alkoi tuntua aika vaatimattomalta.
Eikä ne ladyt ajaneet millään pikkumopoilla, kuten varmaan arvaatte.

Kakku jäi näkemättä ja se harmitti kun sain kuulla miten hieno se oli.
Oli melkoisen hauskaa ja palasimme sieltä tuntien jälkeen kaupunkiin valmistumaan omiin illan juhliin.
CR:n Juhlat oli paikallisessa underground baarissa niitä oli häärännyt kerhomme pieni ja pippurinen Maskotti. Illan tärkein numero oli uuden rahastonhoitajan valinta ja kastaminen tehtävään. Koska olemme sikoja saimme aikaan näyttävää sotkua.
Umberto Eco valittiin rahastonhoitajaksi. Hän oln ihan ihmemies ja veti todella hienosti homman kotiin. Pisteet tälle karjulle. Kasteen hän sai paikalliselta eroottiselta tanssitähdeltä. Ei ollut varmasti helppoa niin persevän ja isohinkkisen naisen alastomassa syleilyssä. Alasti oli loppujen lopuksi Ecokin ja Tommy kateudesta kalpea. Ei auttanut vaikka vilautin Tommylle omia rauhasia. Luomu ei kelpaa nykyään edes hopeatarjottimella.

Vaalea ranskatar uusin hangaroudimme joutui varainkeruu hommiin olinhan aiheuttanut mittavan loven kerhon talouteen. Hyvin hän hoitikin hommansa ja osasi oikealla tavalla painostaa uhreja koska kolehtipussi täyttyi alta aika yksikön.

Ruoka oli hyvää, seura mahtavaa ja jotkut kävivät pyörähtämässä tanssilattialla kuten HOT, jos nakin syönniltään ehti. Hot tietää kaiken naisten merkkikengistä ja niitä myyvistä hienostoliikkeistä. En ole koskaan jutellut kenenkään miehen kanssa asiantuntevasti Manolo Blanhikista tai Jimmy Choosta. Olimme Klaran kanssa aivan lääpällään miehen charmista.
Supo uusin täysjäsenemme viihdytti meitä loistavilla lauluesityksillä.
Pitkätukka jäsenemme kävivät mossailemassa Supon tahtiin.

Kaikki hauska päättyy aikanaan ja minäkin kotiuduin hotelliin. Neljältä heräsin puhelimen soittoon kun joku ”sika” vonkas päästä pöksyttämään. Melkein jo suostuin mutta mä ajattelin, että petikaveri oli sen verran ottanut, että tuskin siitä olisi ollut minulle mitään iloa.
(Huomautan, että olen nyt myös Los Guiris Moto Clubin virallinen jäsen eli älkää heti epäilkö Ecoa.)
Otin yöllisen puhelinsoiton todellisena kohteliaisuutena, koska meidän jengin sioilla ei seissyt kuin tonttulakit ja nekin vain kolme minuuttia kun oikein vänkäs.

3 kommenttia:

 1. Loistava stoori... Oikea sika mimmiksi tämä Tsupukkamme... ootsin harasoo, spasiipa bolshoi! ...hyvä me siat!

  VastaaPoista
 2. Mainio stoori legendaarisista bileistä, spasiiba bolshoi, ootshin harasoo! ...Oikea SIKA friiduksi tämä Tsubukkamme - mutta vallan mainio mimmi, täynnä makoisia ylläreitä!

  VastaaPoista
 3. Olet melkoinen yllättäjä Tsupukka !! :O

  Ei meidän pikkujouluissa mitään paljasta pintaa näkynyt :( ....

  Ei sinunlaiset tytön kelkkaan tohtisi tulla huh ....

  VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!