maanantai 26. lokakuuta 2009

UPSIDE DOWN BICYCLE
Howdy all, esittelen teille miehen nimeltä Mario Diamantis, Jenkkilästä. Hän on viettänyt lapsuudessaan paljon aikaa roikkumalla puissa yösalaisin.
Aikuisena
Mario halusi kokea tuon saman vapauden tunteen, mutta puussa roikkuminen ei tuottanut enää tyydytystä, sillä hän koki olevansa enemmän jumissa kuin vapaa.

Skybike oli ratkaisu hänen ikuiseen ongelmaansa.
(Kaivattuun vapauden tunteeseen.) Hän halusi kokea ja määritellä vapauden siten, että se tuntuisi siltä kun hän ajaisi pyörällä taivaalla.

Mario on rakentanut tarkoituksiinsa sopivan kolmipyöräisen, pyörän omin käsin. Se on koottu lähes kokonaan romusta, minkä hän on löytänyt hyljättynä New Yorkin kaduilta.

Tämä on kyllä mielestäni oudoin polkupyörä, minkä olen koskaan nähnyt.

Pyörässä näkyy olevan hihnoja, joilla pyöräilijä pidetään paikoillaan. Toivottavasti tukevia, koska pyöräilijällä ei ole kypärää. Pyörällä voi polkea ainoastaan taaksepäin, siirtyessä eteenpäin. Ei kuullosta kovin kätevältä.
Mielestäni pyörä näyttää epämukavalta ja vaikealta ajaa.
Oksentaisin varmaan päälleni jos yrittäisin ajaa tällä vempeleellä.

Hauska se on kuitenkin ja piristi kummasti lokakuun aamua.


Kaseva - Tyhjää

2 kommenttia:

 1. Tuli mieleen , onkohan mahdollista :
  - lapsuudessa harrastavat pääalas roikkumista harrastaneella, heidän verenkierto kehittyisi sellaiseksi , että se sietää tuollaista roikkumista myös vanhemmiten .
  Meikäläinen tuota ei pystyisi tekemään .

  VastaaPoista
 2. Harrastin myös skidinä pää alaspäin roikkumista mattotelineillä ja jäin usein pahasti jumiin. Ei kyllä tulisi mieleenikään testailla tuota fillaria.
  Pelkäisi, että katkaisisin niskani.

  VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!