maanantai 27. heinäkuuta 2009

KAKKAHOUSU


Nämä ovat vaikeita aikoja pienyrittäjille. Taloudellisen epävarmuuden aikana uusien ideoiden on oltava yksilöllisiä, jotta niistä tulisi myyntivaltteja.

 

Jarrutusjäljillä värjätyt alusvaatteet, ovat Torontossa syntyneen yrittäjä Philip Watsonin mielestä seuraava kuuma hitti.

Easy Tiger Corp kaupustelee alusvaatteita, jotka on valmiiksi likaisen näköisiä.

Yritys on perustettu joulukuussa 2008 mutta alusvaatteita alettiin myymään noin viikko sitten.

 

Ideastaan Watson puhui ensin isälleen ja vaikka hän pitikin ajatusta vitsinä sanoi isä hänelle että: " Sinun täytyy tehdä se! " Niin olen tehnyt, " toteaa Watson.

  

Watson on sitä mieltä, että ihmiset jotka käyttävät Easy Tiger alusvaatteita tulevat saamaan kolme kertaa enemmän seksiä, kuin muut. 

Voi tietenkin säästää paljon rahaa kun pyyhkäiset omilla kalsareilla takapuolesi. (9.48 £)

Tai voit ansaita omalla tahrallasi lähettämällä sen philip.watson @ easytigercorp.co.uk, heinäkuun viimeiseen päivään mennessä.

Tiedä vaikka sinulle avautuisi Fashion Designerin harjoittelupaikka, Lontoossa.


1 kommentti:

  1. Sulla loma loppuu mutta mulla alkaa! Tana iltana lahdetaan herroiksi Emiratesin kyydissa kohti Eurooppaa. Onkin tasan eka loma tassa firmassa, eli 5 vuotta meni ilman. Nyt taisivat katsoa etta olen jo niin rampa etta lepaamaan...tai ainakin kauaksi Jandakotin lentokentalta. Silla nakyy olevan sellainen rampauttava vaikutus muhun. Eli sunnuntaina sitten kotona Harrikka ulos tallista ja menoksi!
    "blues"

    VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!