perjantai 17. huhtikuuta 2009

SOKKOTREFFIT

Elämäni sellaista, että minulle sattuu ja tapahtuu usein kaikkea kummallista. Viimeisin tapahtuma on mielestäni yliveto.
Ystäväni Australiasta kantaa huolta sinkkuudestani, koska hän on päättänyt järjestää minulle sokkotreffit. Treffit olisi tarkoitus toteuttaa miehen kanssa, joka asuu Afrikassa. Olen voinut valita treffipaikan, joko Suomesta tai Espanjasta. (Mikähän jippo tähänkin sisältyy)?

Maailma on todella kutistunut. Eikö vain? Tuskin tällainen mannerten välinen toiminta, olisi ollut mahdollista esim. 50-luvulla.

Nämä ovat elämäni ensimmäiset todelliset sokkotreffit. En ole koskaan tavannut tulevaa deittiäni tai puhunut hänen kanssaan puhelimessa. Emme ole myöskään kirjeenvaihdossa. 

En tiedä hänestä yhtään mitään.
Pojat ovat keskenään junailleet jutun. Minä otan tämän omalla tavallani, eli suurena seikkailuna.

Odotettavissa voi olla mitä vaan, koska tämä kaukainen ystäväni tarjosi minulle vuosi sitten Australian, aborignaalia.
Sain oikein kuvankin, missä tämä alkuperäisväestön edustaja istui lentokoneessa munasillaan? Abolla oli alastomuutensa lisäksi enemmän meikkiä naamassa, kuin minulla! 
Meikkiä oli jopa vartalossakin! Peniksessä tällä "prinsillä" oli koriste, joka muistutti erehdyttävästi jäätelötuutin vohveliosaa.

Odotan nyt jännityksellä pölähtääkö, Helsinki-Vantaan lentokentälle, hurja Masai-soturi, punainen viltti harteillaan, vai Hollantilaisen maanviljelijän valkoihoinen jälkeläinen eli rikas buuri.
Pientä mutkaa on tullut matkaan, koska treffiseuralaiseni on joutunut pakkoeristykseen tarttuvan taudin leviämisen estämiseksi. (Hyvä luoja).
Karanteenit kestävät yleensä aika pitkään, koska tuleehan sanakin ranskan kielen sanoista,
une quarantaine de jours, (neljäkymmentä päivää).

Tässä odotellessani tapaamisen toteutumista olen laatinut listan naisille, miksi mielestäni kannattaa käydä sokkotreffeillä:

- Ilmaista ruokaa ja juomaa.


- Voit esiintyä jonain toisena, ellet halua paljastaa heti todellista henkilöllisyyttäsi (esim. jos olet tumma, muutut peruukin avulla blondiks/ kerrot olevasi Marilyn Mononen, vaikka oletkin Pirkko Pennanen/jne..... ota koko fantasia arsenaalisi kehiin ja pidä hauskaa.
Olet tämän näytelmän sankari, ellei kumppanisi jo ole.

- Kerrankin syy pukeutua parhaimpiinsa.

- Tulet hulluksi jos olet aina vain yksin kotona.

- Saat ystäväsi tai vanhempasi olemaan todella ja aidosti huolissaan.

- Voit tavata uusia ihmisiä.

- Saat hauskoja tarinoita kerrottavaksi ystävillesi ja työtovereillesi.

- Voit tavata elämäsi miehen.

Pitäkää peukkuja pystyssä, että treffit onnistuvat ja minä saan illalliseni, koska vaihtoehtona voi olla, että joudun itse evääksi.
Eva Cassidy - Autumn Leaves


2 kommenttia:

  1. Muista kertoa miten treffeillä käy. Tämä on hauska juttu.

    VastaaPoista
  2. Aivan, tahtoo tietää jatkon.

    VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!