lauantai 21. maaliskuuta 2009

MIES, MUOTI ON SINUA VARTEN
Tammikuun blogissa esittelin, Carlos Diez Diez, nimisen espanjalaisen suunnittelijan.
Nyt on vuorossa toinen karvanaama, Walter Van Beirendonck. 
(Olen hulluna partaisiin miehiin)
Walter Van Beirendonck on belgialainen 52-vuotias, fashion designer, hän on syntynyt, 04.02.1957, Brechtissä.

Walter Van Beirendonck valmistui 1980 Royal Arts akatemiasta, Antwerpenissä. Ensimmäisen läpimurtonsa Beirendonck teki British Designer Showssa, Lontoossa 1987.

Walter Van Beirendonckin innoittajina ovat kuvataiteet, kirjallisuus, luonto sekä kaikki etniset vaikutteet.

Tyypillistä Beirendonckia on epätavalliset väriyhdistelmät, innovatiiviset leikkaukset ja vahva grafiikka sekä huumori.

Mielestäni tämä muotiguru sopii hyvin jatkoksi yksityistä taisteluani, Paavi Benedictusta vastaan, koska W.V.B kantaa myös huolta turvaseksistä.

Walter Van Beirendonck ei ole antanut laman lannistaa luovuuttaan, vaan esittelee kesä- 2009, Explicit nimisessä kokoelmassaan rakkauttaan avangardeen.
Muiden suunnittelijoiden kokoelmat ovat taloudellisesti ehkä terveemmällä pohjalla, mutta tämä herra ei ole kauppallisuudesta välittänyt tuon taivaallista, vaan on antanut villin mielikuvituksensa lentää.

Beirendonck on vakuuttunut, että hänen futuristiset vaatteensa löytävät tiensä kaikkiin koteihin maailmassa.

En osaa kuvitella ainuttakaan ystävääni, joka pukeutuisi näihin luomuksiin. Työtovereinani on neljä miestä ja koska olemme kaikki muodin ammattilaisia, odotan heidän seuraavaa vetoaan, että ne iänikuiset Tiger of Swedenit vaihtuvat,  Walter Van Beirendonck releisiin. Petri voisi napat talvikokoelmasta, neon- oranssin, extra-largen, tuubi stetsonin.

Nämä kuvat ovat juuri tästä, 2009 kesäkokoelmasta. Mielestäni syksy-talvi, 2009/2010 on myös aivan fantastinen ja se kantaa nimeä, Glow. 

Ensi talveksi tulee myös kenkiä jotka ovat Beirendonck uusi aluevaltaus. Pääosin kengät ovat aika maltillisia mutta kyllä sinne muutama erikoisuuskin joukkoon mahtuu.
Huomatkaa myös, että W.V:B käyttää myös feikkipartaa malleillaan,  kuten kollegansa Carlos Diez Diez.
Haluaisin minäkin omistaa Walterin suunnitteleman mekon ja tämä kuvassa oleva sopisi kukkarolleni.
Paperinen  Party-Dress. Leninki on alunperin suunniteltu "Paper Fashion" näyttelyyn, joka pidettiin MoMu:ssa, Antwerpenissä. Beirendonck tarjoaa futuristista tulkintaa, kansantarinoista, naiveilla karhu kuvituksillaan. Mielestäni hän istuu itse ilkosillaan karhun selässä. Leninki maksaa 60 € ja se on signeerattu. Mekkoja on rajoitettu määrä ja ne myydään, Paul Boudensin suunnitelemissa pakkauksissa. Mekkoa voi pestä ja silittää ja mikä parhainta myös lyhentää, rohkeasti saksilla leikkaamalla. Kukapa nyt kuitenkaan taideteosta haluaisi saksia.
Olisin niin halunnut tuohon näyttelyyn ja olen kateudesta vihreä niille jotka pääsivät.

Mikäli tulee matkaa Belgiaan, osoite Walter Van Beirendonc liikkeeseen, WALTER,
St.Antoniusstraat 12 • 2000 Antwerp • Belgium 
Liikkeestä voi ostaa Walter Van Beirendonc, lisäksi lukuisten eri suunnittelijoiden luomia, miesten ja naisten vaatteita sekä mm. Tomoko Furusawan koruja ja Piet Hein Eekin huonekaluja.

Lopuksi linkki tanskalaiseen nettikauppaan, mistä voi ostaa kaikkea kivaa kuten, Walter Van Beirendonckin vaatteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!