lauantai 14. helmikuuta 2009

MIEHELLE, JOLLA ON JO KAIKKEA!


Ystävänpäiväksi suunnattu lahjavinkkini vähän myöhästyi, laiskuuttani.

Japanilainen verkkokauppa, Rakutta, nimittäin lanseerasi miesten rintaliivimallistoonsa, ihanat leopardikuvioiset, pitsirintaliivit, juuri ystävänpäivää silmällä pitäen. 
Värit ovat:keltainen, sininen ja pinkki.


Japanilainen Rakutte aloitti, 2008  myymään miesten rintaliivejä.

Rintaliiveistä tuli hetkessä bestseller. Nämä satiinirintaliivit ovat tietääkseni ehkä ensimmäiset, jotka on suunniteltu kaupallisessa tarkoituksessa miehille.

Liivejä on saatavana seuraavissa väreissä: musta, valkoinen ja vaaleanpunainen.Asiakkailta on tullut myönteistä palautetta ja monet ovat kertoneet odottaneensa tällaista tuotetta jo kauan.

Tuotteen luoja, Akiko Okunomiya kertoo yllättyneensä, sisäistä naistaan etsivien miesten määrästä.

Akiko toivoo, että miesten rintaliiveillä voitaisiin saada miehille viesti siitä, miltä tuntuu olla nainen, ja että miehet ymmärtäisivät olla hellempiä ja välittäväisempiä!?!


Akiko Okunomiya ei yllätyksekseni ottanut tässä sellaista lähestymistapaa, että mies jopa saattaisi tarvita rintaliivit.


Totuus on nimittäin se, että Yhä useampi mies hakeutuu plastiikkakirurgiaan rintojen suurenemisen takia.

Miesten rintojen kasvun lisääntymisen syyksi on epäilty lihomisen lisäksi naishormonien vuotamista ympäristöön.


Monissa Euroopan maissa syypääksi on esitetty lihankasvatuksessa käytettyjä estrogeenejä, jotka välittyvät ihmiseen lihan ja juomaveden kautta.


Rintojen kasvu johtuu aina joko siitä, että estrogeenivaikutus on liian suuri tai androgeenivaikutus liian pieni eli hormonibalanssi häiriintyy.

Vanhemmilla miehillä saattaa ilmetä mieshormonien muuttumista naishormoneiksi. 

Yleensä miesten rintojen suurenemisen aiheuttaa mies- ja naishormonien tasapainohäiriö. On myös muita syitä: tiettyjen lääkkeiden, huumeiden tai anabolisten steroidien käyttö, alkoholin liikakäyttö, kiveksen tai lisämunuaisen syöpä, maksakirroosi ja kilpirauhasten liikatoiminta.


Haastettelin tätä blogiani varten muutamia ystäviäni.


Ensimmäinen kysymys: 

Mitä mieltä olet miesten rintaliiveistä?


Lena Nelskylä:

Mitä mieltä olet miesten rintaliiveistä?
"En yhtään yllättynyt, kun kuulin japanilaisten keksineen tämänkin kummallisuuden. 

Nousevan auringon maastahan nämä kaikki nyrjähtäneimmät 2000-luvun keksinnöt tulevat.


Uskon, että rintavalle miehelle rintaliivit ovat yhtä tärkeät kuin naisellekin. Oikean kokoiset ja malliset tissiliivit parantavat ryhtiä ja saavat vaatteet istumaan paremmin. 

Miksi tämän täytyisi olla pelkästään naisten etuoikeus? Miehille voisi suunnitella erilaisia rintsikoita: bisnesmiehelle liituraitaa ja Pohojammaan puukkojunkharille säkkikangasta. Japanialaiset ovat tajunneet todellisen markkinaraon."


Esa Laukkanen: 

En ymmärrä koko asian merkitystä, miksi miehille pitää suunnitella rintaliivit?


Anne Oljemark:

Mielestäni on harmillista jos mies joutuu samaan kiroon kuin naiset että kroppa on niin huonossa kunnossa, että tarvitsee rintaliivejä, mutta toisaalta jos ne eivät ole tarve-esineitä vaan asusteita tahikka muuten vain rekvisiittaa ne voisivat olla kovastikin mielenkiintoiset vetimet.


Kari Hynninen:

Mulle tuli ensin mieleen Seinfieldin jakso missä Kramer teki Georgen isän kanssa miehille rintaliivejä. Homma toimi hyvin mutta riitaa tuli siitä miksi kutsua niitä. Muistan vain toisen nimen joka oli mansier!

Olen samaa mietä Annen kanssa että on ikävää jos sitä on sellaisessa kunnossa että miehellä on isommat rinnat kuin naisilla. Mutta se on todellisuutta ja sen huomaa kesäisin.


Arman Alizad:

Asusteena ne ovat varmasti monen mieleen, mutta siihen pisteeseen ei saa kroppaansa päästää, että tarvitsee niitä. Ihmisen ruumis on hänen temppelinsä ja siitä on huolehdittava. Jos esimerkiksi jonkin sairauden vuoksi miehen vartalo tarvitsee niitä, asia on eri.


Anonyymi nainen:

- Olen lukenut aiheesta vain jostain "hullu maailma"-palstoilta. En ole ihan ymmärtänyt, onko liiveillä tarkoitus korostaa miehisen leveää rintakehää tai litistää mahdolliset läski-rinnat piiloon vai peräti luoda naiselliset "tötteröt" paidan alle.

- Ensi reaktio oli tietysti, että sarjassamme hullut japanilaiset keksinnöt... suuren kansan joukkoon mahtuu siis kuluttajia joka lähtöön.


- Ulkonäkökeskeisessä maailmassa ehkä tuollaisia ylipainoisen miehen "rintoja" litistäviä liivejä saatetaan kokea tarvittavankin. Minut tämä ulkonäkökeskeisyys tekee lähinnä surulliseksi. Luomu rules!


Toinen kysymys miehille:

Voisitko kuvitella itse pitäväsi näitä ja mitä luulet kumppanisi ajattelevan asiasta?


Esa Laukkanen:

En voisi kuvitella käyttäväni, enkä keksi yhtään syytä miksi käyttäisin.
Jos kuitenkin käyttäisin niin luulen, että muija epäilisi minun olevan kännissä tai kärpässienessä tai, että yritän hauskuuttaa.

Kari Hynninen:

Nyt tuntuu epätodennäköiseltä että pitäisi sellaisia mutta mistä sitä tietää jos lihoo 20 kg ja rinnat alkaa roikkumaan...

Anne Oljemark:

Naisena vastaan tähän toosi tylsästi....rintaliivit ovat seksikkäimmät silloin kun ne ovat tarpeettomat...toki myös tavallisten kuolevaisten liivit voivat herättää innostusta toisissa ihmisissä.

Hups eihän mun edes pitänyt vastata tuohon mutta vastasinpa ihan piruuttaa kuitenkin....

Arman Alizad:

En voisi kuvitella itse pitäväni niitä, mutta kun kerran otit asian puheeksi, teen seuraavan. Joku ilta yllätän avovaimoni pukeutumalla rintaliiveihin ja pannaan samaan pakettiin vielä söpöt pikkarit ja sukkanauhat. Kerron sitten sinulle hänen reaktiostaan.


Kolmas kysymys naisille:

Mitä ajattelisit jos kumppanisi haluaisi käyttää rintaliivejä?


Lena Nelskylä:

"Onneksi kumppanini rinnat eivät ainakaan vielä tarvitse liivejä ympärilleen. Jos hän haluaisi kokeilumielessä pitää miesten tissiliivejä, sanoisin, että siitä vaan. Kokeilun jälkeen olisi naisten maailma kaikkine outouksineen tullut ehkä hiukkasen käsitettävämmäksi."

Anne Oljemark:

No tuota....en mä kyl varmaan siitä kauheesti kiksejä saisi ellei mun kumppani olisi nuori - komea - äärimmäisen hyväkroppanen mies - mikä menee taas villin fantasian puolelle...mutta joo silloin se vois olla ihan siistii....mut jos sit taas sellanen törkeesti viinaa vetänyt viiskymppinen äijä jolla on isomman daisarit kun mulla vetäis vaaleanpunaiset D-kupit päälleen niin mä kyl oksentaisin! Tai vaikka ne ois tosi mageet madonna versiot niin ei siltikään...tyypin täytyis olla styleltään oikeanlainen....kyll sä Tsuba tiedät mitä mä tarkotan;))

Anonyymi nainen:

- Periaatteessa tietenkin olen liberaali, eli kukin toimikoon kuten kokee tarvitsevansa. Käytännössä oman miehen yllä näin naisten alusvaatteen näköiset liivit hämmentäisivät ja tuntuisivat vastenmielisiltä. Aika pitkät keskustelut olisi tiedossa...

Kari Hynninen:

Tähän minun ei pitänyt vastata mutta aina on ihmisiä jotka tykkäävät niistä ja jopa kiihottuvat niistä.


Nyt kaikki ulkoilemaan:2 kommenttia:

 1. Minun rinnanympärykseni on isompi kuin vaimoni, mutta siihen vaikuttaa myos 195 cm pituuteni ja matkan varrella tulleet lihakset. Ylipainoa on ehkä 7-8 kiloa joten painan nyt 102 kiloa, mukaan lukien ulkoneva rintakehä - rinnat.
  Käyttäisinkö rintaliivejä?
  EN IKINA!
  Jos lihoan niin paljon etta rintani alkavat pahasti roikkua, vaihtoehtoina on laihduttaminen tai pahimmassa tapauksessa plastiikkakirurgia.
  10-vuotias poikani (olen siis hetero) oli samalla linjalla...
  En usko markkinapotentiaalia olevan heteroissa, vaan enemmän rajatapauksissa tai homoissa. Luulisi Suomessakin olevan potentiaalia, joten eiku maahantuonti bisnes pystyyn!

  VastaaPoista
 2. Minun mielestä rintaliivit miehellä on tosi ihana juttu. Minä ainakin suosittelen miestäni käyttämään niitä.Olen jo sanonutkin. Mieheni pitää jo sukkahousuja minun suositellessani niitä ja on todennut ne hyviksi. Pitää jalat lämpiminä ja ovat auttaneet ongelmaan. Ongelmana ollut "levottomat jalat ja jalan veto".

  VastaaPoista

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!