tiistai 13. tammikuuta 2009

PUNAVUOREN LÖKÄPÖKSY


Hei, katsokaa lökäpöksy Tšupukkaa! Vankilaan!


Grenadan, poliisikomentaja James Clarkson on kieltänyt roikkuva farkut ja paljastavat uimapuvut kaduillaan.

Kysymys on siis eräästä Karibian pikkuvaltiosta. Mikäli aiot matkustaa sinne on hyvä ottaa huomioon, että siellä ei hyväksytä alusvaatteet paljastavia lököpöksyjä.

Videossa poliisi suorittaa housu ratsiaa! Onkohan hemmon pantsit liian alhaalla?


Kyllä päivääni ehdottomasti piristäisi jos Stadissakin pyörisi poliisi pysäyttelemässä "hipitihoppareita" lökäreitten takia.

Satika minua!


Olen kuullut myös, että joissakin Aasian maissa on kielletty naisten esiintyminen T-paidoissa siten, että nöpöttävät nännit näkyy. Tätä ongelmaa varten voi ostaa nännisuojia. (Nipple Cover)


Maailmassa valitsee ihana kaaos, se mikä on toisaalla syntiä, kielettyä,siveetöntä tai yms. on jossakin maailmankolkassa sopivaa.


Esim:Japanilaiset ovat suunnitelleet T-paidan, joka näyttää siltä kuin olisit alusvaatteillasi.

Tämä paita sopii hyvin naisille, joita ei ole siunattu rintavarustuksella tai ovat liian ujoja pöyhkeilläkseen aidoilla.


Suosittelen tämän vaatteen kokeilemista vaikka perjantaina iltapäivällä, työpaikkalla. Väitänpä, että kollegojen on vaikea keskittyä tehtäviinsä, kun pyörit ympäriinsä tässä asussa.Voit myös kohaduttaa tuttuja tai tuntemattomia tällä hameella, joka näyttää siltä, että se on läpikuultava vaikka pikkuhousut ja reidet ovatkin osa vaatetta.


Mitä sitten niihin nöpöttäviin nänneihin tulee..... niin kyllä Amerikan ihmemaasta saa kaikkea. Siellä ei tarvitse kätkeä nöpötystään, vaan voi kävellä Sunset Boulevardilla nännit yhtä pystyssä, kuin nenäkin.

Eikä niitä tarvitse omin voimin pystyttää, kaupasta voi käydä ostamassa silikoniset Feikki nännit.


Niin, että pli, pli, pliis, tuot sä ANNE minulle tullessasi tuollaiset!


Eikä tässä tällä kertaa muuta kuin heibodei, mä lähden GRENADAAN!


Musiikiksi valitsin tänään:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksilöllistä huomiota Tšupukalle voit jakaa täällä!